Vidre

Els nostres clients aprecien la nostra transparència

Dissenyem, projectem i realitzem treballs en vidre per a la decoració d'espais interiors o exteriors. I donem solucions arquitectòniques.


Tancaments

Tanquem espais per motius estètics i/o decoratius amb tota la garantia de seguretat i aïllament. Realitzats amb el tradicional vidre transparent, amb vidres gravats o translúcids.

Cerramientos con distintos niveles de seguridad:

  • Seguretat física: lluernari, grans superfícies, impactes fortuïts, caiguda de persones, etc.
  • Antirrobo: impactes intencionats. Utilitzat en aparadors, expositors, obres, etc.
  • Aïllament tèrmic: protegeixen del fred i de la calor.
  • Protecció antiincendis: gran acció preventiva. Eviten la propagació del foc.
  • Aïllament acústic: importància de la qualitat de la fusteria i la col•locació del vidre en la mateixa.
  • Antibala: impactes de bala.Portes de seguretat

Portes realitzades totalment en cristall amb peces metàl•liques de subjecció. Existeixen diferents acabats (acer inoxidable, llautó cromat o llautó polit), tot això per aconseguir una major lluminositat. Construïdes a mesura segons necessitats i disseny de l'obra o necessitats del client, combinant la protecció i el disseny.


Divisions en vidre

Dividim espais sense separar-los. Divisions en cristall realitzades amb muntants de tub d'acer inoxidable amb junquillos soldats preparat per suportar el vidre laminat. Construïdes a mesura segons necessitats i disseny de l'obra o necessitats del client, combinant la protecció i el disseny.


Truca'ns i t'aconsellarem

93 672 45 73

Conegui les nostres instal·lacions


Baranes

Baranes en vidre per a interior i exterior construïdes a mesura segons necessitats de l'obra o necessitats del client, combinant la protecció i el disseny.


Mampares

Mampares de bany i de dutxa construïdes a mesura segons necessitats i disseny de l'obra o necessitats del client, combinant la protecció i el disseny.
Claraboies

La solució clara per a espais foscos. Les claraboies són ideals per tancar espais sense perdre nitidesa ni lluminositat. Construïdes a mesura segons necessitats de l'obra o necessitats del client, combinant la protecció i el disseny.


Miralls

Element funcional, decoratiu i estètic. Podem oferir diferents tipus d'acabats (bisells, estries, trepants, polit de vora,...) i colors (colors natural, gris, verd, bronze, rosa, vell rosa i vell incolor).


Treballs especials

També realitzem productes de publicitat i d'imatge corporativa i tota classe de treballs en vidre amb dissenys facilitats pel client. Per a més informació contacti amb nosaltres.


Coneix els nostres serveis. Aquí pots descarregar el nostre fulletó d'informació general.