Xarxa Aluminier Technal

La primera organització europea de professionals fabricants de fusteria d'alumini

Tecnic Metal·listes I pertany a la reconeguda i prestigiosa xarxa d'instal·ladorsde la marca Technal, especialitzada en la fusteria d'alumini: finestres, portes, façanes, verandes i protecció solar.
Xarxa Aluminier Technal


La Xarxa de Concessionaris Aluminier Technal és la primera organització Europea de professionals fabricadors de fusteria d'alumini.

Com a membres d'aquesta xarxa d'empreses Aluminier Technal tenim l'objectiu d'oferir-li el millor servei i garanties, a tècnics i particulars que desitgen invertir en uns tancaments Technal. Compti amb aquest compromís com un senyal d'identitat de la Xarxa de Concessionaris Aluminier Technal, i desitjant tenir-li com a client pròximament.

Davant les evolucions de les tècniques de construcció i de les tendències arquitectòniques, Technal reacciona estudiant, buscant i experimentant nous productes que donin resposta a les noves necessitats creades, amb l'objectiu d'augmentar les possibilitats creatives de l'arquitecte, la productivitat de l'instal•lador i les satisfacció de l'usuari final. L'energia i imaginació de Technal es manifesta en la creació de nous sistemes per a portes, finestres, façanes, baranes, mampares, *verandas, elements de decoració, ...


El mercat ens exigeix, cada vegada més, un major nivell de qualitat en les nostres realitzacions. Els constructors i promotors han de garantir la qualitat de les seves edificacions, la nova LLOI (Llei d'Ordenació de l'Edificació) defineix el marc legal d'aquestes exigències (garantia decenal en estructures, garantia trienal per a les fusteries...).

El Certificat de Garanties Aluminier Technal és una resposta a aquestes exigències del mercat.

Per a més informació visiti les pàgines oficials:
Truca'ns i t'aconsellarem

93 672 45 73

Conegui les nostres instal·lacionsCatálogos de productos technal


Coneix els nostres serveis. Aquí pots descarregar el nostre fulletó d'informació general.